איך להבטיח שאפיסקטומי יצליח

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/10/2019 | 11:18 | מאת: שמואל

שלום, אני אמור לעבור אפיסקטומי בשיניים 21,22 ו-26. אני רוצה שאחוזי הצלחה של הניתוח יהיו גבוהים והבנתי שזה גם תלוי בציוד שהרופא משתמש בו. למשל, ראיתי שהרופא מרכיב מין משקפי מיקרוסקופ, האם זה כמו להשתמש במיקרוסקופ שמובנה בכיסא? איך אוכל להבטיח מצידי שסיכוי הניתוח יהיו גבוהים?

סיכויי ההצלחה תלויים בעיקר במיומנות של הרופא המבצע ובנסיונו. המיקרוסקופ המובנה בכיסא מאפשר הגדלה טובה יותר מאשר במישקפיים המגדילים

09/10/2019 | 20:29 | מאת: שמוליק

וזה הגיוני שלאחר 5 שנים מהטיפול שורש פתאום מופיע זיהום בשיניים האלה? 5 שנים של שקט ופתאום זיהום?

שקט לא אומר שטיפול השורש הצליח...

10/10/2019 | 14:55 | מאת: שמוליק

כוונתי היא שמאז הטיפול שורש, עשיתי צילומים במכון צילום שיניים לפחות פעמיים לכל הפה בהפרש של שנים, יכול להיות שכעת, לאחר 5 שנים, התפתח זיהום?

מנהל פורום רפואת שיניים