שיחזור נישלף ושורש חשוף

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/08/2019 | 16:30 | מאת: דנה

הי דר שתי שאלות הטחת לאחר עקירה נותר לי שורש חשוף בשן הסמוכה יש כאב לפעמים פחות לפעמים מתחזק, מה הפיתרונות? מאוד מאוד לא רוצה טיפול שורש. גם זה בעיקר כאב ולא רגישות לקור שאלה שניה מבקשת המלצה למומחים לשיניים תותבות אני מעוניינת בשיחזןר חלקי וכרגע בשום אופן לא רוצה שתלים. האם תוכל להפנות אותי למקום אמין ומיקצועי אפשר באיזור המרכז או מקום אחר אם יש גם

ניתן לנסות לצחצח עם משחה שמקטינה רגישויות כגון סנסודיין או קולגייט פרו רליף. אפשר גם לשקול ניתוח חניכיים שהו מכסים את השורש החשוף בחניכיים. המדור אינו ממליץ על רופאים או מרפאות

מנהל פורום רפואת שיניים