חשש לדלקת בשן בינה תחתונה לפני טיסה לחו"ל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/08/2019 | 10:55 | מאת: מור

שלום, יש לי כאבים כתוצאה מיציאה של של שן בינה תחתונה הכאב בא והלך , רק ששבוע הכאב חזק יותר והאזור כולו נפוח. אני חוששת שיש דלקת באזור ואני טסה לחו"ל לתקופה ביום ראשון. הלכתי לרופא שיניים כדי לבדוק האם יש דלקת כדי לקחת אנטיביוטיקה לטפל בזה כרגע לפני תהליך של טיפול, אבל הוא שלח אותי לצילום פנורמי, סטטוס ונשכים. לא התכוונתי להתחיל תהליך של עקירה והוצאה רבה על צילומים, האם צריך את כל הצילומים כדי לבדוק דלקת? מה הצילום שדרכו רואים האם יש דלקת? תודה

כדי לאבחן דלקת בחניכיים ליד שן הבינה בדכ לא צריך צילום אלא רק צריך להסתכל נסי לשטוף מספר פעמים ביום עם מי פה corsodyl. סביר להניח שתהיה לך הקלה

28/08/2019 | 11:50 | מאת: מור

תודה על המענה. אפשר להשתמש בג'ל במקום מי פה כדי להמנע מתופעות הלוואי?

מנהל פורום רפואת שיניים