גשר נופל :-) שוב ושוב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/07/2019 | 09:32 | מאת: סמדר

שלום רב, לפני שנתיים עברתי עקירה כירורגית עם תפרים+טיפול שורש בשן צמודה ובסוף הורכב גשר. כעבור כשנה הגשר נפל. חזרתי לרופא והוא הדביק אותו אך אמר שזה כנראה ייפול שוב כי הוא לא מונח טוב ויהיה כנראה צורך לחתוך מהחניכיים מאחר ומהגשר לא ניתן לחתוך ולשייף עוד. ואני שואלת: כיצד קורה כזה דבר? הרי נלקחו מידות, הגשר התאים וישב טוב, לא חשתי שהוא גבוה או בולט. מה גורם לו ליפול שוב ושוב ואיך יתכן שהפיתרון הוא לחתוך לי מהחניכיים?? אשמח לחוות דעתך. תודה מראש ושבת שלום

סביר להניח שכבר מההתחלה הגשר היה לקוי. או בגלל השחזת השיניים שהיתה לקויה או בגלל דיוק ישיבת הגשר על השיניים המושחזות

מנהל פורום רפואת שיניים