כאבים אחרי עקירה של 2 שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/07/2019 | 11:54 | מאת: NOT_FOUND

ביום רביעי האחרון עקרתי שתי שיניים בצד ימין למטה, אחת בינה והשניה שן שנמצאת במרחק של שן אחת מבדילה בינה לבין הבינה המדוברת.(השן שנעקרה עברה טיפול שורש וכל מיני ולבסוף הגיע זמנה) מאז ועד היום אני עם כאבים לא נורמליים ועל משככי כאבים ואנטיביוטיקה. הייתי פעמיים בביקורת עזרה ראשונה אצל שני רופאים שונים ושניהם אומרים שהאיזור בתהליך ריפוי ונראה טוב, והכל זה עניין הדלקת שכנראה עושה את כל הבלאגן.. אבל אני עדיין צריכה כל בערך 5 שעות לקחת אדויל פורטה (שמתחיל להשפיע רק כשעה אחרי). אתמול הרופא החליף לי לאוגמנטין כי היא חזקה יותר. השאלה מתי אני אמורה להרגיש טוב יותר? תוך כמה זמן הכאב אמור להירגע ולחלוף?(אתמול התחלתי את האוגמנטין לשבוע, לקחתי אתמול בערב כדור והבוקר כדור) אני ממש סובלת ולא מתפקדת וחיה על משככי כאבים. אשמח לתשובה תודה רבה

בהעדר בדיקה קשה לנחש אבל יש לשער שתוך יומיים הכל יחלוף

15/07/2019 | 12:10 | מאת: NOT_FOUND

אבל האם זה הגיוני כל כך הרבה זמן של כאב די קבוע? והלוואי!!! תודה על המענה המעודד

מנהל פורום רפואת שיניים