טיפול שורש לא מוצלח לפני מספר שנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/06/2019 | 12:29 | מאת: שימי

לאחרונה ביקרתי אצל רופא השיניים שעידכן אותי שנעשה לי טיפול שורש לא טוב (שנעשה בכללית סמייל לפני מספר שנים) ושאל אם אני מרגיש דלקת בצד של הטיפול, באותו הרגע לא הרגשתי אבל מאז שמתי לב שתמיד היה לי שם כאב עמום במשך השנים. מה עושים במצב הזה ? האם זה אומר עקירה של השן ? האם יש איזושהו יתרון בטיפול מיידי או פשוט לחכות לראות אם זה אכן מתפתח למשהו יותר מכאב עמום ? תודה מראש

30/06/2019 | 12:30 | מאת: שימי

מצרף צילום שיניים

אין באפשרותי לראות צילום. אם זההיה הפה שלי הייתי מתיעץ עם מומחה לטיפולי שורש

מנהל פורום רפואת שיניים