גשר קבוע שהורכב לפני חודשיים בלסת התחתונה.

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/06/2019 | 14:32 | מאת: יוכי

שלום רב, לפני חודשיים סיימתי טיפול שיניים בלסת התחתונה. הורכב לי גשר קבוע. המצב נותר כמו במצב בו הייתי עם קשר זמני. שתי הלסתות לא מאוזנות, המצב לא סימטרי, מעט מאוד עקמת בשפתיים. בשום אופן לא ניתן לנגוס אוכל, לא ניתן ללעוס אוכל בצד שמאל אלא רק בצד ימין. הלסתות בעת האכילה לא "מתנגשות" הגשר העליון נושך לי את הלחי הימנית בלילה בעת השינה. יודגש כי מאז 02/2018 ועד היום אני אוכלת רק בצד ימין, שכן לא ניתנת לי האפשרות גם בצד שמואל בשל מבנה הגשר הזמני שהיה והן הגשר החדש שהוא כבר קבוע. הרופא שטיפל בי הודה בפניי כי לקיחת המידות לא טובה והגשר לא יושב כמו שצריך. רופא אחר מסר כי הכל תקין לאחר שהוא הרכיב בעצמו את הגשר. אכן נוצר מצב שלצערי לא ניתן יהיה סוף סוף לאכול גם בצד שמאל היש פיתרון. אשמח להנחיה ולהפניה לאן שצריך על מנת לתקן את המצב אליו נקלעתי. בכבוד רב ובתודה מראש!

הפיתרון הוא לפנות למומחה לשיקום הפה שיבדוק, יחווה דעה ויציע תוכנית טיפול לתיקון המצב. המצב הנוכחי אינו תקין

מנהל פורום רפואת שיניים