נסיגה ורגישות+כיסי אבנית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/06/2019 | 14:30 | מאת: אריאל

דר חיים נוימין שלום וברכה, אני בת 75 והלכתי לשיננית לאחר שלא ביקרתי שנים מרובות מאוד. נאמר לי שהמצב חמור, נוצרה המון אבנית וכיסי אבנית שצריכים להוציא בהרדמה ובהקצאות שורשים. נאמר לי שיש לי נסיגת חניכיים בחלק גדול של השיניים - שיניים מתארכות ונראות ארוכות. בנוסף- קיימת לי רגישות/כאב נוראיים בשן עליונה בצד שמאל. אני כמעט ולא יכולה לצחצח את השן הזאת. רציתי בבקשה לשאול: 1. מה זה הקצאות שורשים? 2. האם יש משחה לנסיגת חניכיים ורגישות מזו שציינתי? נתקלתי בסופר במשחה של סנסודיין בשם "REPAIR & PROTECT" שקיים בה חומר בשם "נובמין" שניתן למרוח על השן הרגישה אצלי לפני צחצוח? זה מה שקראתי באינטרנט, האם אתה ממליץ לרכוש אותה? או סוג אחר של סנסודיין? תודה והמשך יום מקסים ד"ר.

הקצעת שורשים הוא למעשה ניקוי אבן עמוק והחלקת השורשים כדי לאפשר לחניכיים להיצמד בחזרה לפני השורש. נסי להשתמש בסנסודיין RAPID RELIEF על בסיס יום יומי

מנהל פורום רפואת שיניים