שן חלבית ושן בשרית כלואה בחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/06/2019 | 09:02 | מאת: רונה

שלום רב אני בת 27 ולפני כשבועיים גיליתי שיש לי שן חלבית בניב קדמי ולאחר צילום פנורמי התגלה שהשן הבשרית כלואה בחניכיים.רציתי לדעת האם זה מחייב עקירה של השן החלבית ומשיכה של השן הבשרית או שאפשר לחכות עם זה מכיוןן שהשן החלבית לא מתנדנת ובמצב טוב.הרופאה אמרה שאין לשן החלבית שורש והיא תיפול עוד שנה.רציתי לדעת במידה היא נופלת מה הטיפול במצב כזה.יום טוב ותודה ...........

במידה והשן החלבית נופלת יש לך שתי אופציות: 1 ביצוע שתל 2 משיכת הניב הקבוע למקומו בלסת

04/06/2019 | 11:06 | מאת: רונה

עדיף לעקור אותה עכשיו ולבצע משיכה של השן הבשרית או אפשרי להשאיר אותה ככה עד שתיפול?אציין שוב שהיא במצב טוב

מנהל פורום רפואת שיניים