טיפוס של חניכיים על השן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/03/2019 | 00:56 | מאת: שלומי1234

שלום, עברתי לפני שבןע שן בינה אחורית שהיתה כלואה. סה"כ רוב ההחלמה מאחורי אני חושב, הנפיחות הכללית יורדת לאט לאט וגם פחות כאבים אבל יש שני דברים שמטרידים אותי- א. תפרו לי את האזור עם תפרים נמסים שאני חושב שהם משוחררים מדי, הם גם עושים טעם וריח רעים בפה אני חושב, זה תקין? מתי הם אמורים להיעלם? אולי כדאי ללכת להוציא אותם? ב. בשן הטוחנת האחורית שהיתה צמודה לשן בינה בצד הקדמי שלה החניכיים טיפסו על השן( לא הדיעו אבל עד למעלה לגמרי) זה נראה מן גבעה כזו על הצד הקדמי של השן, זה תקין?

רצוי להגיע לביקורת שבה יוציאו את שארית התפרים ויבררו את עניין החניכיים

מנהל פורום רפואת שיניים