פוצר שנישבר בתעלת שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/03/2019 | 22:33 | מאת: דנה

עשיתי טיפול שורש האמת כנראה מיותר.... עקב כאבים עשיתי על דעת עצמי צילום פנורמי ובו ניתגלה פוצר שבור בתעלה... הרופא/ פרופ לא ידע אותי על כך ובנתיים אני כבר 3 חודשים עם תעלות פתוחות אחרי חלק ראשון של הטיפול פלוס הפוצר.... הזמן הממושך שחיכיתי נבע מעקירה גם היא עקב כישלון הטיפול כעת השן עם הפוצר הילה לכאןב ולהיות רגישה אני מאוד מאוד חוששת לטפל בה בגלל הכאבים והסיבוכים האפשריים האם האופציה היא עקירה?

או לגשת למומחה טוב לטיפולי שורש כדי שינסה להוציא את הפוצר השבור או שיסתום את תעלות השורש למרות הפוצר השבור. במידה ואין הצלחה אז כנראה שהפתרון יהיה עקירת השן

04/03/2019 | 08:07 | מאת: דנה

הי דר האם תוכל לרשום לי שם או שניים של רופאים שאתה סומך עליהם שמתאימים ? אפשר מאיזור המרכז

ד"ר אנדה כפיר ד"ר מיכאל סולומונוב

05/03/2019 | 08:26 | מאת: דנה

תודה רבה!! ואם כבר בעניין הזה תוכל גם לתת לי כמה שמות של רופאי שיניים טובים מאוד? אפשר גם במרכז

מנהל פורום רפואת שיניים