שן בינה תחתונה על העצב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2019 | 23:13 | מאת: אלמוג

שלום רב. יש לי שן בינה שיושבת ממש על העצב. מספר רופא שיניים מומחים אמרו כי הם לא מוכנים להתעסק עם עקירה לשן כזו, כי הסיכון גדול. אני סובלת מכאבים מטורפים. האם המשיך ללכת לרופא פה ולסת ובסוף יסכים זו לא תיהיה טעות הסיכון שנקח בלהוציא? מה ניתן לעשות במצבי. צירפתי תמונה. תודה רבה

אין באפשרותי לראות צילומים במצב שתיארת רצוי להתיעץ עם מומחה לכירורגית פה ולסת מנוסה ומיומן או לגשת למחלקת פה ולסת בבית חולים הקרוב למקום מגורייך

מנהל פורום רפואת שיניים