דלקת חנכייים ונסיגה כבר שנים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

18/02/2019 | 22:41 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 39. כבר 8 שנים סובלת מדלקת חניכיים שלא עוברת משמאל לשן 46 ונסיגת חניכיים קלה. הדלקת במשך 6 שנים היתה כואב לי כל לילה כששכבתי במיטה לנסות לישון, ובשנתיים האחרונות כואב לי שם גם כ 50 אחוז מהיום. כל המשחות והשטיפות נוסו, וגם אנטיביוטיקות וקורטיזון. הייתי אצל מומחה חניכיים ועשיתי צילומי סטטוס. הרופא לא ראה משהו שגורם למקום לא להחלים ואמר שאולי זה בגלל שיש לי סוכרת. קראתי שיש דבר כזה שנקרא שיתוק עצב. האם זה טיפול שיכול לעזור במקרה כזה? תודה מראש

אם הכאב הוא בשן בלבד יתכן ויש לבצע בשן טיפול שורש (מותנה בכך שהכאב נובע מהעצב של השן)

מנהל פורום רפואת שיניים