עקירה כירוגית שן בינה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/02/2019 | 00:44 | מאת: בת אל

בעוד שבוע אני עתידה לעקור 2 שיניי בינה, תחתונה עם חור גדול שהתפוררה עקירה כירוגית ושן למעלה מקבילה עקירה רגילה. רציתי לדעת האם יש תופעות לוואי לאחר עקירה? איך עליי להתכונן לעקירה? כמה זמן לוקח לעקור שן בינה כירוגית ושן בינה רגילה? וכמה זמן החלמה? אילו משככי כאבים יעזרו לי? תודה.

משך העקירה תלוי במצב השן, בצורת השורשים ובמיומנות הרןפא. יכולים להיות נפיחות וכאבים אחרי העקירות רצוי לקחת משכחי כאבים על פי המלצת הרופא המטפל

מנהל פורום רפואת שיניים