שינוי במבנה הפנים, האף והלסת לאחר שתלים ותוצאה לא משביעה רצון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

24/01/2019 | 14:32 | מאת: רחל לוי

שלום, לפני כחצי שנה עברתי טיפול מקיף בלסת עליונה. הטיפול כלל עקירת שיניים 12+22 ובמקומן הושתלו שתלים. בנוסף בוצעה הרמת סינוס והשתלת חניכיים על מנת לצמצם את הנסיגה ולקבל חניכיים בריאות ואסתטיות יותר. התוצאה שהתקבלה פשוט לא יפה ולא מצאה חן בעיניי. השפה העליונה צנחה, נהיו לי שקעים עמוקים בצדי הלסתות, השיניים אינן זהות לשיניים המקוריות שלי. הפנים שלי ממש נפלו ומרגישה שהתבגרתי ב 10 שנים. האם אפשר לתקן את השיניים הסופיות ולהיצמד למראה הטבעי והרגיל שלי? אני זועקת מייאוש... היה לי חיוך של מיליון דולר, חיוך מלא ושופע, ועכשיו נפול ונבול. הבאתי לרופא תמונות שלי בכל מיני גילאים ומצבים כדי שייצמד למבנה השיניים והפנים שלי, ובפועל יצא משהו אחר

פני למומחה לשיקום הפה כדי לראות האם ניתן לשנות או לשפר את המצב

03/02/2019 | 16:55 | מאת: רחל לוי

תשובת המומחה אינה מספקת. האם אפשר לקבל הסבר מפורט מדוע מגיעים למצב כזה אחרי טיפול והאם אני יכולה להתעקש ולבקש מהרופא שלי לתקן את המצב. לא מתאים לי להוציא כספים נוספים על שיקום הפה

מנהל פורום רפואת שיניים