בעיה בקשר לכתר חדש שהורכב

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/01/2019 | 20:48 | מאת: יעל

התקינו לי כתר חדש לפני שבועיים מזירקוניה. הבעיה היא שמדי פעם שמנקה שם יורד לי דם וזה כבר כתר קבוע האם יכול להיות שכבר כמה זמן ניקיתי פחות השיניים קצת פחות שהיה כתר זמני ופחדתי שיפול למרות שצחצחתי בקפדנוץ וגם השתמשתי במי פה או שיכול להיות בעיה אחרת שקשורה לשן ולחניכיים שפתאום התפתחה כי דווקא צילמו לפני ההתקנה ואם היו רואים בעיה זה היה אמור לראות או גם ששמו אז מה יכול לגרום לזה ?

דימום נובע או מדלקת חניכיים באזור או מניקוי אגרסיבי מידי

16/01/2019 | 08:07 | מאת: יעל

יכול להיות גם שלא ניקיתי בגלל כתר זמני שפחדתי שיפול הצטברה יותר אבנית ובגלל זה רגיש יותר? לא צריכה לפחוד שמשהוא לא בסדר בכתר למרות שבמילא יש לי ביקורת אז אגיד שיסתכלו.

מנהל פורום רפואת שיניים