נפיחות בחניכיים מעל כתר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/12/2018 | 14:07 | מאת: חן

שלום רב. אני בת 30.לא מעשנת בריאה בדרך כלל. כבר מעל שבועיים יש לי נפיחות בחניכיים מעל כתר בשן.גם לי יש רווח והרופא אמר שכנראה משהו חדר לשם בגלל הרווח כי הכתר כנראה לא מונח טוב.קיבלתי מוקסיפן למשך שבוע וזה לא משפיע.הנגע לא משתנה .האם אני צריכה לדאוג?או ש אנטיביוטיקה לא מתאימה וצריך חזקה יותר?כמה זמן לוקח לדבר כזה להתרפא? או שיש צורך בביופסיה ?

31/12/2018 | 14:21 | מאת: חן

האם זה מה שנקרא גרנולומה?

כנראה שכן

01/01/2019 | 09:37 | מאת: חן

כמה זמן לוקח לגרנולומה להתרפא?או שצריך להוריד את זה בניתוחון?

רק הרופא המטפל יכול להשיב על השאלה שלך

מנהל פורום רפואת שיניים