ריח רע מתחת לכתר צירקוניה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/12/2018 | 15:23 | מאת: מיכאל

אני בן 75 ולפני כשנה כיסיתי את כל שיניי הטבעיות בכתרי ציקוניה. הכול מתפקד בסדר, אבל דבר קטן מטריד את מנוחתי והוא ריח רע שמורגש אך ורק שאני מתיז מים מ"סילונית" על אחד הכתרים. אני מבקש לציין שידוע לי שמתחת לאותו כתר של 3 שיניים, נמצאת באמצע שן חסרה, כלומר הכתר יוצר גשר. אני לא מרגיש שום כאב ולכן רופא השיניים שלי טוען שאין בעיה, אבל אני מוטרד.

יתכן והשתחררה ההדבקה

10/12/2018 | 16:05 | מאת: מיכאל

ההדבקה נבדקה והיא תקינה לחלוטין.

מאחר וזה קורה רק במקום מסוים, הרי שזה לא בעיה כללית, אלא בעיה של אותן אזור. לכן קיימות שתי אפשרויות: 1 הצטברות שאריות מזון מתחת לכתר התלוי 2 פתיחת הדבקה בד"כ טעם מתכתי אופייני יותר לפתיחת הדבקה או לדימום מהחניכיים שמעיד על דלקת חניכיים באזור

מנהל פורום רפואת שיניים