כאבים שלא מרפים חודשיים אחרי החלק הראשון של טיפול שורש

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/12/2018 | 13:36 | מאת: טלי

דר שלום רב לפני כחודשיים בעיקבות כאבים עזים הגעתי למומחה בכיר לטיפול שורש שאיבחן דלקת במוך אל אף שלא ניראתה בצילום. הטיפול עבר בהצלחה ללא כאבים והכאב העז שכח. לאחר חמישה ימים חזרו בבת אחת הכאבים העזים. עקב היותו של המומחה בחול חיכיתי כך מספר שבועות בסבל רב. כשהגיע פתח את השן ומצא שנישארה ריקמה חיה וסבר שזו הסיבה לכאבים. הוא טיפל בבעיה ולא סגר התעלות עדיין. בנתיים הייתה הקלה בעוצמת הכאב אך הכאבים ממשיכים מבלי להרפות. מאז הגעתי עוד פעמיים למרפאה בהן שוב חידשו את התרופה בתעלות אך טיפולים אלא לא הועילו, כעת ארבעה ימים אחרי שהרופא פתח את השן בפעם הרביעית וחידש את התרופה בשן אני עם כאבים נוראים ביותר משככי כאבים חזקים כמו ארקוקסיה 90 ואין לי מנוחה לכאבי. כל פתיחה של השן רק מרחיקה אותי מהריפוי . אני בכלל לא יכולה לחשוב על השלב שבו יפתחו את השן לצורך סיום הטיפול אני רק רוצה לעקור את השן הזו למרות שכביכול לא נימצאה בעיה בשן מה היית מציע לי ניגמרו לי הכוחות להתמודד עם הכאבים האלה תודה טל

יכול להיות שיש סדק בשן וזאת הססיבה לכאב במצב שכזה הפיתרון היחיד הוא עקירה

מנהל פורום רפואת שיניים