דלקת חמורה בחניכיים ואפטות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/11/2018 | 13:09 | מאת: קורל

בעקבות דלקת גרון החמיר לי המצב בחניכיים, שיא ההחמרה היה אתמול בלילה כשהלכתי לישון קמתי כולי מדממת מהפה ברמה של קרישי דם ודימום בלתי פוסק. אני עושה שטיפות עם מי פה רפואיים כבר כמה ימים, מגרגרת מי מלח וזה לא עוזר. הגרון כואב, יש לי אפטות בכל הפה ואני לא יכולה לאכול ובקושי לשתות. רקע רפואי - בת 24, בריאה בדרך כלל, בבדיקות הדם האחרונות שלי יצא שרמת הכולסטרול שלי מאוד גבוהה והשומנים בדם(אני לא שמנה אלא רק סובלת מזה עקב רקע משפחתי), כמו כן גם מאגרי הברזל שלי נמוכים. אודה לעזרה אני אובדת עצות והרופאים בקופות החולים לא עוזרים לי

יש לשטוף את הפה עם תמיסת corsodyl שלוש פעמים ביום ולהתיעץ עם רופא האם יש צורך במתן אנטיביוטיקה

מנהל פורום רפואת שיניים