עקירה לילד קטן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/11/2018 | 06:17 | מאת: ג

בני בן 5 נפל על השיניים הקדמיות והשן הקדמית עלתה לו למעלה. רופא שיניים בדק אותו והמליץ לעקור כי צוואר השן החלבית הולך ונספג...קשה לי לחשוב על זה שבגיל כזה הוא יעבור עקירה הוא גם קטן לגילו... מסכן זה ממש יכאב לו..הרופא אמר אולי הרדמה כללית אהל קראתי שבגיל כזה מסוכן!מה אפשר לעשות

נא פני לרופא שיניים, מומחה לרפואת שיניים לילדים, שיעקור את השן בהרדמה מקומית רגילה או תחת "גז צחוק"

20/11/2018 | 11:27 | מאת: ג

מה ז"א צוואר השן החלבית הולך ונספג? הם חייב עקירה במצב כזה? אולי יש סיכוי שיסתדר בסוף בלי טיפול? האם רופא שיניים לילדים יצליח לעשות טיפול בלי טראומה לילד?

מנהל פורום רפואת שיניים