פגיעה של החרסינה בכתר משחיקה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/11/2018 | 13:59 | מאת: שירה

רציתי לשאול יש לי פגיעה בחרסינה משחיקה. זהו כתר שהשארנו הרבה זמן עם דבק זמני בקרוב אמורים לעשות דבק קבוע ושן לידה כרגע עושים כתר זירקוניה . שאלתי השחיקה לא יפה ורואים ממש כמו שקע בחרסינה האם אפשר לתקן את השחיקה בחרסינה ואם כן במרפאה או במעבדה ? והאם עדיךף לתקן או אולי להחליף לכתר זירקוניה כיום הכתר הנל הוא חרסינה מאוחה למתכת במיוחד שליד זה עושים כתר זירקוניה ואם מחליפים את הכתר האם סיכוי שזה יהיה בעיה ובעקבות זה יצטרכו לעשות עוד טיפולים לפני בשביל להחליף כתר יש מצב כזה?

נאם הכתר נמצא הרבה זמן בפה אז קשה לתקן אותו ועדיף לעשות כתר חדש. ההחלפה מאד קלה:מורידים את הכתר הישן ולוקחים מידה לכתר חדש

מנהל פורום רפואת שיניים