האם בהשתלת שן+עצם, יש עדיפות לכירורג

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/11/2018 | 18:01 | מאת: שלי

אני עומדת לעבור השתלת שן. כנראה שחסרה עצם, ויהיה צורך לבצע גם השתלת עצם. עד היום עשיתי השתלות אצל רופא חניכיים שהוא גם כירורג. כעת אעבור את ההשתלה אצל מומחה לשיקום הפה שאינו כירורג. שאלתי היא, האם יש עדיפות לעבור את השתלת השן והעצם אצל רופא שהוא כירורג, או שהנסיון של הרופא מספיק, והוא לא חייב להיות כירורג. יש לציין ששני הרופאים הם מהשורה הראשונה ובעלי שם. בתודה שלי

אם את אומרת שהמומחה לשיקום הפה הוא מהמעלה הראשונה אז לא הייתי חושש

מנהל פורום רפואת שיניים