כאבים בשן ספציפית ועזרה בנושא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/10/2018 | 19:12 | מאת: שחר

קודם כל נתחיל בכך שלעולם לא ביקרתי אצל רופא שיניים עד לפני שבועיים (גם לא שיננית) אני בן 24 ולפני כמה שבועות תקף אותי כאב שהלך והתגבא במהלך כמה ימים עד אשר לא יכלתי להמשיך ללעוס באותו צד (ימין שן לפני האחרונה בתוחנות)וגם שהייתי לועס בצד שמאל מספיק נגיעה הכי קטנה והכאב היה תוקף אותי. עקב כך פניתח לראשונה בחיי לרופא שיניים אשר עשה 4 צילומים לבסןף לאחר מספר בדיקות איבחן בכך שיש לי חור בשן צמודה לזו שאני חש בה כאבים אך בזו שבאמת כאבה לי לא מצא דבר יום אחרי הבדיקה הכאב פשוט חלף כלא היה והגעתי לשיננית לטיפול הראשון בחיי ולאחר שבוע נקבע לי תור לסתימה לחור בשן הרופא עשה לי סתימה זמנית וקבעתי תור לשבוע לאחר מכן... הסתימה הזמנית ברובה התפוגגה כרגע יש לי עוד 4 ימים עד התור לסתימה קבועה או טיפול שורש והכאבים חזרו לי היום יום שישי וביום שני רק התור מה אני יכול לעשות עד אז? האם אתם חושבים שיש צדק בדבריו? ובאמת יש צורך בטיפול שורש או שמספיק סתימה קבועה? מה כדאי לעשות במצב כזה?

אם הכאב לא נורא אז תמתין לתור שנקבע לך. אם זה לא נסבל אז תקליד בגוגל עזרה ראשונה, שיניים ושם העיר בה אתה גר ולך לרופא לעזרה ראשונה

26/10/2018 | 21:01 | מאת: שחר

תודה על ההמלצה השן הכואבת היא צמודה לזו שיש בה חור והכאבים פשוט בלתי נסבלים אני לא יכול אפילו לאכול

מנהל פורום רפואת שיניים