שן בינה -עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/10/2018 | 14:45 | מאת: טלי

בעוד חודש יש לי תור לעקירה כירוגית שן בינה תחתונה בגלל שהיא עששית שן לא כלואה. לפני מספר ימים החלו כאבים בחניכיחם באותו צד ומסהיב השן , נתנו לי אוגמנטין כי יש דלקת חריפה וצריך שתעבור עד העקירה. אני כרגע סובלת מכאבים .. מה אפשר לעשות או לשים בכדי להוריד נפיחות בפנים וגם חיצוני? חוץ מי מלח . ובתוך כמה זמן האנטיביוטקה אמורה לעזור?

לאנטיביוטיקה לוקח מספר ימים להשפיע יש לבצע שטיפות שלוש פעמים ביום עם תמיסת CORSODYL שאותה ניתן לקנות בבית מרקחת

מנהל פורום רפואת שיניים