אני בבעיה רצינית....

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/09/2018 | 08:10 | מאת: שושי

בוקר טוב... לפני שבועיים התחילו לי כאבים בשן 26. זו שן שעברה טיפול שורש ויש בה כתר. אתמול בבוקר הכתר נפל והדבקתי בעצמי חזרה. לפני שנה ושלושה חודשים עשיתי צילום פנורמי והיתה לי הרגשה שאני רואה חור מתחת לכתר בשן 26... אתמול שלחתי לרופא בקבוצת פייסבוק את הצילום והוא אמר שיש לי שם חור... האם זה שהכתר נפל אומר שהלכה השן? העלתי צילום. תודה רבה.

אין באפשרותי לראות צילומים שאתם מצרפים להודעה מצטער

23/09/2018 | 08:46 | מאת: שושי

הצילום לפני שנה ושלושה חודשים ושם רואים חור.. לא חזרתי לרופא שיניים עדיין. שבועיים עם כאבים לא חזקים ואתמול בבוקר הכתר נפל.

בלי בדיקה וצילום לא ניתן לדעת את המצב נפילת הכתר מרמזת על עששת מתחת לכתר יכול להיות שניתן יהיה לנקות את העששת ולבצע מבנה חדש וכתר חדש, ויתכן שהשן לא ניתנת לשיקום

מנהל פורום רפואת שיניים