תחושה של לחץ בשיניים שליד השן המטופלת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/09/2018 | 13:55 | מאת: גלי

נמצאת כרגע בטיפול ממושך של חידוש טיפול שורש ומבנה יצוק לשן הרוסה (נמצאת למעלה בצד שמאל לפני הסוף). בפעם האחונה הרופא הניח סתימה זמנית גדולה מאוד ודחוסה ברווחים שבצידי השן (כנראה בגלל השבר הגדול בשן). יש לי תחושה של לחץ חזק בשיניים הסמוכות ומרגישה שהשיניים העליונות מתנגשות עם התחתונות בזמן דיבור ואכילה (כאילו הן זזו וחל שינוי בסגר) הרופא המטפל נמצא בחופש עד אחרי החגים ואני אובדת עצות ומודאגת. האם זה מצב הגיוני ותקין ❓ האם השיניים הסמוכות לא יפגעו בגלל אותה שן שסיכויי ההצלחה לשיקומה נמוכים❓ תודה מראש.

קרוב לוודאי שהסתימה הזמנית גבוהה מידי וגרמה לשינוי בסגר. יש לפנות לרופה לעזרה ראשונה להורדת גובה שאם לא כן את מסתכנת בשבירה של השן

מנהל פורום רפואת שיניים