סיכונים בסדציה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/08/2018 | 23:39 | מאת: חן

שלום המצב שלי בפה לא טוב בגלל הזנחה מצידי לצערי... הייתי בבדיקה והרופא אמר ללעת לייעוץ מומחה טיפולי שורש כדי להציל כמה שיותר שיניים... הלכתי לבדיקה אצל מומחה פעמיים והוא הציע לעשות 4 טיפולי שורש בסדציה... רציתי לדעת האם כדאי לעשות הרדמה שיש בה כמה סיכונים ומכניסים לוריד חומר בשביל טיפולי שיניים? עד כמה טיפולי שיניים זה חשוב עד כדי שאני אעשה סדציה? חשוב לי להבהיר שאני לא באה לזלזל או להגיד שזה לא חשוב... אבל עד כמה אני צריכה להסתכן בשביל טיפול שינים? אני כבר כמה ימים לא ישנה מלחץ... בבקשה תעזור לי...

הטיפול בסדציה נעשה על ידי מרדים מוסמך במרפאה שמשרד הבריאות נתן לה רשיון לבצע טיפולים בסדציה ועל כן אני לא רואה כל סיכון או מניעה מכך

מנהל פורום רפואת שיניים