דלקת חניכיים ,כתר שלוחץ על החניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/08/2018 | 18:24 | מאת: מור

יש לי כאבים חזקים מהכתר שלוחץ על החניכיים,והם נפוחות .הכאב בעיקר בשן שיש בה כתר לא הלכתי הרבה זמן לשיננית ןלא ציחצחתי כמו שצריך וכשהתחילו הכאבים לפני 5 ימים הלכתי לעזרה ראשונה והרופא אמר לעשות שיננית וחשבתי שייפסק הכאב אבל לא .וקבעו לי תור לצילום ואחרי זה יוחלט מה עושים .יש לציין שמתחת לכתר יש חלק מהשן שלא עשו שם טיפול שורש לפני 3 שנים המומחה אמר שזה קרוב לעצב וכל עוד אין כאבים לא כדאי.(שן טוחנת).בנתיים אני לוקחת משכך כאבים שטיפות מים עם מלח ומשחה חדשה כל היום סביב הפה .בקושי אוכלת.תוך כמה זמן זה הולך לעבור ? ויש סיכוי גבוה שחותכים את הכתר ?

בלי בדיקה מקיפה לא ניתן להבין מה המקור לכאב ומה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה

מנהל פורום רפואת שיניים