שתי שאלות לגבי נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/07/2018 | 01:47 | מאת: אבי

שלום ד"ר נוימן, הבחנתי כי בשן קדמית תחתונה, יש לי נסיגת חניכיים עד לכמעט חשיפה של השן. החניכיים בשן פשוט כמעט "נעלמו". עברתי הקצעת שורשים כחלק מטיפול בבעיה. שתי שאלות ברשותך: 1. האם יש אפשרות שהחניכיים יחזרו למצבם הקודם, או שהנסיגה אינה הפיכה? 2. האם מומלץ להשתמש במשחת שיניים לשיניים רגישות במצב זה? תודה רבה

סביר להניח שהחניכיים לא יחזרו למקומן מעצמן. יש כיום ניתוחים שאמורים להחזיר חניכיים שנסוגו. משחה לשיניים רגישות אמורה להקטין את הרגישות לקור ו/או למתוק במידה וקיימת

מנהל פורום רפואת שיניים