סתימה גבוהה לאחר טיפול אצל הרופא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2018 | 19:10 | מאת: אברהם

רופא שיניים עשה לי סתימה (לבנה). לאחר הטיפול הרגשתי שהסתימה גבוהה מידי. באתי אליו לאחר יומיים, והוא עשה לי בדיקת סגר עם נייר צובע, ושייף. זה עזר, אבל לא לגמרי. גם לאחר שהנייר כבר לא צובע, עדיין אני מרגיש שהסתימה גבוהה, והשן מתנגשת לי בעת אכילה. מה עושים?

הולכים אליו שוב יש לבדוק עם נייר כחול לא רק בסגירה אלא גם בשיפשוף לשני הצדדים

25/03/2024 | 18:51 | מאת: שיניים

היי גם לי זה ככה ממש כמו שמספרת ואני עברתי את הסתימה לפי ארבע יום גם והיום הלכתי לשיוף ולא ממש עזר.. איך בסוף זה עזר לך

מנהל פורום רפואת שיניים