לאחר ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

14/04/2018 | 22:44 | מאת: שירה

אני אחרי הניתוח הבינו שאין ברירה חייבים לעשות את הניתוח וגם לאחריו בלי כתר זמני שואלת רק שאלה בגלל שאני בלי כתר זמני היום עדיין לא כי עדיין רק כמה ימים אחרי והמקום רגיש האם כדאי יהיה לצחצח את המקום לפני החזרת/כתר זמני חדש כי זה יוצא 3 שבועות מהניתוח כדי שבטוח לא ייעשה נזק?

נסי לצחצח את המקום בעדינות רבה ועם מברשת רכה

15/04/2018 | 23:24 | מאת: שירה

אבל בגלל שאני גם בלי כתר זמני שיוחזר עוד שבועיים וגם אחרי הניתוח ותפרים נמבים שבין כמה ימים לעוד שבוע יימסו לא כדאי עד שבטוח לא יכאב ולא יהיו תפאים שלא אעשה נזק כי לאכול כרגע מסוגלת דברים עדינים ורכים עדיין.

מנהל פורום רפואת שיניים