שן בינה צד ימין למעלה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/02/2018 | 17:15 | מאת: פחדנית

היי אני במצב כבר שמכבדת שפיות מרוב כאבים לציין כי יש לי חרדות קשות מאוד מרופאי שיניים וממלאים. אני גרה בארצות הברית וכל בדיקה פשוטה עולה פה הרבה כסף. יש לי נפיחות סביב הדלקת לא מצליחה לסגור את הלסת כמובן לא לועסת בצד הזה בכלל. התחלץ י לקחת אנטיביוטיקה שיש לי בבית מוקסיויט פורטה 500 mg כבר 3 ימים ואין שינוי. יש לי עכשיו בליטה בחניכיים הפנימיות של דלקת. אני כבר לא מתפקדת. האם האנטיביוטיקה תעזור עד שאגיע לארץ באפריל לפחות? אם כן מתי אראה שינוי ? לוקחת 3 פעמים ביום אנטיביוטיקה והרבה משכחי כאבים.

19/02/2018 | 17:17 | מאת: פחדנית

***מאבדת שפיות ****פחד ממזרקים

יתכן שהאנטיביוטיקה תעזור ויתכן שלא מהתאור שלך לא ניתן לדעת מה הסיבה לבעיה נסי גם לשטוף עם מי פה שמכילים כלור הקסידין גלוקונאט

מנהל פורום רפואת שיניים