כאב שיניים עז לאחר טיפול כירורגי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/01/2018 | 04:36 | מאת: עמית

לפני מספר ימים עשיתי עקירת שם בינה והוצאת גוש שנוצר כתוצאה מהשן בינה. מספר שעות לאחר הטיפול יצא לי חתיכת בשר מאזור הטיפול ויום למחרת בצחצוח שיניים יצא עוד חתיכת בשר קטנה ובלילה שאחרי הותקפתי בכאבים עזים ועדיין ממשיך לי דימום ממש קל מהאזור . מה זה אומר

סביר להניח שמה שיצא אלו קרישי דם תתעלם קח אדוויל נגד הכאב

04/01/2018 | 06:40 | מאת: עמית

לקחתי אדוויל , אופטלגין, נורסין שום דבר לא עזר להעביר את הכאב . על מה אתה ממליץ עוד?

רק שילוב של אדוויל עם אופטלגין כל דבר מעבר לזה כבר דורש מרשם רופא

מנהל פורום רפואת שיניים