פחד שמשהוא קרה והשתבש בשן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/09/2017 | 21:37 | מאת: תמי

החזירו לי כתר זמני אחרי שנפל ומאז סוגהשל כאב פוחדת ללעוס ושעושה תנועה רק של לעיסה המקום כואב /לוחץ והרגשתי כמו צליל של שבר שאולי זה לא זה אלא נלחצת האם יכול להיות שקרה משהוא או שהרכיבו שוב את הכתר או שאני עשיתי תנועה וגם יכול להיות רק לוחץ והכאב מהדבקה חזקה ושום דבר לא קרה? ואם במדרה שברתי בשן ולא בכתר ואם כן יוכלו לראות עץאם עשיתי נזק בבדיקה או בצילום. בכל מקרה אחכה כבר לתור שיהיה בעוד שבוע אבל מה יכול להיות ? והאם אחד מהאופציות בגלל שמרגישה לחץ אולי לוחץ הכתר גם על החניכיים כי לא רוצה לחשוב שעשיתי שבר או סדק אבל אם כן זה ניתן לתיקון או רק עקירה?

יתכן ונגרם שבר בשורש או בשן יש לבצע בדיקה עם צילום כדי לאבחן

10/09/2017 | 12:59 | מאת: תמי

אם במקרה קרה מה שאמרת זה בר טיפול או רק עקירה?

לפעמים זה בר טיפול ולפעמים רק עקירה

מנהל פורום רפואת שיניים