שאלה בקשר לכמה טיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

17/07/2017 | 20:02 | מאת: מעיין

אני אמורה לעבור חשיפת שתל ובנוסף יש עוד 2 שיניים שכרגע עם כתר זמני , שנפל עד לפני כמה חודשים כמה פעמים , הכתר הרגיל נשבר ובגלל זה דחינו עד לחשיפה והכתר השני היה שן בינה לידו שנעקרה ומאז לא נוח ובגלל כל הדברים שנעשה יחד כדאי לעשות כתרים חדשים שעושים תכתר הזמני והמבנה לשתל ובמיוחד שההרגשה הרבה פעמים ממש לא נוחה , לא כואב אבל מרגישה שכל הזמן כי הרגשה שבא לי ללעוס את המקום וחוץ מזה שנכנס הרבה פעמים אוכל כלומר נתקע וצריך להוציא מה כדאי לעשות בקרוב אלך יש תור לחשיפה ואז אשאל את כל הדברים אבל מה דעתך?

את צריכה להתיעץ עם הרופא המטפל בלי בדיקה וצילומים אין כל אפשרות להבין מה הבעיה

מנהל פורום רפואת שיניים