הוצאת מבנה עקב רקבון, עקירה ושתל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

29/06/2017 | 17:37 | מאת: ליד

שלום, היום הוציאו לי מבנה עם כתר (שן 46 אחרי טיפול שורש) ועקב רקבון נאמר שלא ניתן להציל אותה ויש לבצע עקירה+ שתל. עד העקירה עלי להמתין לתור שבועיים ועד השתל שלושה חודשים. אלו זמני המתנה סבירים? יש לי שם כרגע חור (מכוסה בסתימה לבנה כמו פלסטלינה) ואני לא יכולה לאכול בצד הזה של הפה. חוששת לשלומן של שיניים שליד ואולי לזיהום שעלול להתפתח. האם כדאי לי להתעקש להקדים את התור לעקירה ולשתל? למה צריכים להמתין 3 חודשים?? תודה.

אלה זמני ההמתנה המקובלים אין מקום לדאגה לגבי השיניים הסמוכות אחרי העקירה ממתינים כ3-6 חודשים להחלמת המקום וזה הזמן המקובל

מנהל פורום רפואת שיניים