חורים בשיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

23/05/2017 | 15:57 | מאת: חסוי

שלום רב ד"ר. יש לי שאלה קצת כללית בעניין עששת וחורים בשיניים. אבקש את תשובתך הכנה, מניסיונך ומחוכמתך. האם יצא לך להיתקל באנשים שגוררים חורים בשיניים שנים רבות מאוד? דוגמה טובה לכך, היא לדוגמה, שיני בינה כלואות עם עששת. האם יש ש"שורדים" עם החור שנים רבות ללא בעיות? או שבכל המקרים, ללא יוצא מן הכלל, מדובר בשעון חול שאוזל ו"הפיצוץ" (בדמות דלקות, החמרת המצב, כאבים חזקים מאוד) תמיד מגיע באיזה שהוא שלב? כאמור, אבקש תשובה שמתבססת בעיקר על ניסיונך. המון תודה והערכה.

לכל פה יש מקדם התקדמות עששת משלו יש פיות שהעששת מתקדמת בהם מהר, ויש פיות בהם היא מתקדמת לאט

מנהל פורום רפואת שיניים