עקירה כירורגית בשן טוחנת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

19/05/2017 | 00:24 | מאת: אלה

שלום רב, עברתי עקירה כירורגית של שן טוחנת לפני שבוע. העקירה הייתה קשה ומורכבת, עם תפרים, אותם יוציאו מחר. אחרי העקירה לא קיבלתי אנטיביוטיקה. אני עדיין חשה כאבים ולעיתים תחושה של פעימות באזור העקירה ואף בשיניים הסמוכות ובחניכיים הסמוכות לאזור העקירה. האם זה תקין שבוע אחרי עקירה, עדיין להזדקק למשככי כאבים כדי לעבור את היום?

אחרי הליך כירורגי קשה לצפות כמה ימים יהיו כאבים ומה יהיה משך ההחלמה. יחסית שבוע זה הרבה, אבל בתחום הסביר

מנהל פורום רפואת שיניים