הצעת מחיר לשיקום פה מלא חולה סכרת

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

04/05/2017 | 22:57 | מאת: אלון

אחרי עשר שנים עם תותבות החלטתי לעשות השתלות, עשיתי צילום כולל Ct , בביקור אצל רופא השיניים מוכר ואמין נאמר לי שנשארה לי שן אחת שכנראה לא תעקר , אין לי עצם כי נספג והמון ניתוחים סינוסים והשתלות . האם מחיר 170 אלף הוא מחיר ריאלי ? האם אלה סכומים נהוגים או סכום שמשקף בעיות רבות. יש לציין שהוא עובד עם חומרים משובחים אך עדיין אני לא בטוח לגבי המחיר.

מבלי לראו את תוכנית הטיפול לא ניתן לחשב אם זה בתחום הסביר או לא בעיקרון, שיקום נתמך שתלים של שתי הלסתות הוא "עסק" יקר מאד

מנהל פורום רפואת שיניים