כאבים לאחר החזרת כתר זמני

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

26/04/2017 | 23:20 | מאת: גאיה

התקינו לי כתר זמני , לאחר שהכתר הזמני לא היה בפה איזה חודשיים וחצי בגלל בעיות שנאלצנו לעקור שן לידה ודלקות ועכשיו החזירו יומיים לאחר מכן אני ועדיין בקטעים מסוימים עד כאב / הצקה האם יכול שלוקח לחניכיים למקום יותר זמן בגלל שעבר הרבה זמן , אבל בעיקר הלשון נראה ששחקתי ועשיתי תנועה והלשון נגעה חזק בכתר הזמני ואולי מזה יש חספוס/פצע בלשון ושם כואב יש משהוא לעשות אבל האם הגיוני והכל יעבור לבד או שכדאי לעשות משהוא?

רצוי שהרופא יבדוק אם לאחר כחודשיים הכתר הזמני הישן מתאים בכלל למצב החדש

27/04/2017 | 07:51 | מאת: גאיה

את זה בדקו ורק שבטוחים לחלוטין החזירו .

מנהל פורום רפואת שיניים