קרינה מגנטית ודיכאון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

12/02/2005 | 09:35 | מאת: שמואלי

לבקשתו של מר זיו צח (מר פורומים), אני מעלה לידיעת חברי ומנהלי פורום זה את הכתבה שהתפרסמה בעיתון הארץ. בשורה לסובלים מדיכאון: מכשיר חשמלי פשוט למדי, המייצר שדה מגנטי, מצליח לשפר את מצב רוחם של חולים שהפסיכיאטריה הציעה להם עד כה טיפול בהלם חשמלי. המדענים הישראלים, מהמובילים של המחקר העולמי בתחום, מחפשים עכשיו יישומים אפשריים נוספים, כסיוע לגמילה מהתמכרויות. לקריאת הכתבה נא ללחוץ על הקישור הבא: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtTower.jhtml?itemNo=537726&contrassID=nl&nl=09_02 אני מסכים עם מר זיו צח המעריך שכתבה זו עשויה להועיל לכם. אני בהחלט רואה אפשרות של שיתוף פעולה פורה בין הפורום שלכם לפורום שלנו שהוא הפורום של אתר פסיכו-נט שכתובתו: http://www.zarut.com/ (הכניסה לפורום בראש העמודה השמאלית) אודה להתייחסותה של ד"ר קויפמן האם השפעת שדה מגנטי עשוי לשפר את מצבם של הסובלים מדכאון.

תשובה זו כללית ואינה מתיחסת לקרינה זו או אחרת. מאחר שהמידע הזמין חלוק והדעות לכאן ולכאן ונושא זה לא פתור אין בתשובה זו להוות מתן מידע. לאלה מעוניינים בחקירה של הנושא יעשו טוב אם יעמיקו בנושא מעבר לכתוב בפורום זה ובפורומים אחרים. שמואלי שלום הלינק שחברת, למאמר בנושא שיפור של תופעות דכאון בהשפעה של שדה מגנטי הנוצר מקרינה חשמלית, מאלף. ממצאים רבים מחזקים את המסקנה שיהיה ניתן לעזור לרבים בעזרת קרינה מגנטית לא כואבת ללא צורך בתרופות או בהתערבויות רפואיות כואבות או ארוכות טווח המכבידות על המטופלים ועל המערכת הרפואית והכלכלית. ממצאים מעניינים חדשים נוספים מתיחסים לקרינה המתקבלת ממכשירי טלפון נייד שבעצם עשויה לשפר את בריאותינו - קרינה מהסלולרי? יכול מאוד להיות שזה טוב לבריאות. מצורף הלינק. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3040991,00.html מתוך הדברים האלה ומתוך הידע הקיים נראה שכאשר הקרינות השונות (מגנטית, חשמלית, מייננת ולא מיינת וכו') הנן בבקרה ניתן להשתמש בהן לבריאות בהגזמה כמו בכל דבר יש להניח די בברור שישנה סכנה. אז נמשיך ונעקוב אחר ההתפתחויות הרפואיות והטכנולוגיות בתקווה לתגליות ולפיתוחים חיוביים. ורד

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות