חומר של עיפרון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

11/03/2016 | 12:04 | מאת: אילנית

שלום רב לביתי יש שומה שחורה קטנה מתחת לעור. רופאת עור שאלה אותה אם היא נדקרה מעיפרון פעם? ואמרה לא לגעת בזה. שאלתי. במידה וזה כן עיפרון מתחת לעור האם יכול להוות בעיה רפואית בעתיד? האם בכל זאת כדאי להסיר? זה נמצא אצלה בגב כשנה. תודה

אין בעיה עם חומר עפרון. מזה עשרות שנים החומרים אינם רעילים ולא מכילים עופרת. עדין בעפרון יש חומרי צבע. לפעמים שנדקרים מעט עמוק יותר מחוד העפרון נשאר צבע, בדיוק כמו במקרים של קעקוע. אם הנקודה איננה כואבת, גדלה, משנה צורה, פשוט להשאיר אותה כמו שהמליצה הרופאה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות