הדברה בהריון

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

22/06/2015 | 08:40 | מאת: שירין

שלום רב, אני בהריון שבוע 35 וגרה ביחידת דיור עם חצר משותפת לבעל הבית בעל הבית שלנו הזמין אתמול בערב מדביר שריסס מסביב לבית בלבד (נגד תיקנים ונמלים) כולל אבוקת עשן בתוך הבור ביוב. (?!?) כשחזרתי הביתה הוא בידיוק היה באמצע הפעולה... והחלטתי להתרחק כמה מטרים מהמקום כדי לא לנשום הרבה מהתרסיס, לאחר מכן החלטתי לא לישון באותו לילה בבית ליתר ביטחון. אני היסטרית רק משום שאני בהריון ומפחדת שעשיתי נזק לעובר בכך שהרחתי מהחומר שהיה באוויר..כי כשנכנסתי הביתה היה ריח שחדר מבחוץ. כששוחחתי עם המדביר הוא ציין שהחומר שהוא השתמש שייך למשפחת הפרתרואידים ואין בכך סכנה ממשית לנשים בהריון , וגם לגבי אבוקת העשן שנזרקה לבור הביוב... ואין לי ממה לחשוש... אבל עדיין הוא לא רופא!!! אודה אם תרגיעי אותי....

בשלב מתקדם זה של ההריון לא צריכה להיות שום בעיה. פריטרואידים גםלא מהווים בעיה בשלבים מוקדמים יותר של ההריון. היסטריה עלולה לפגוע בתינוק הרבה יותר מכל חומר. אם עדין את מודאגת תלכי לראות הרופא/ה שלך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות