שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

06/06/2015 | 13:48 | מאת: אורן

שלום שוב, יש לי שאלה נוספת, במשרד שלי אין חלון ואין אור שמש, האם במידה וריססו בפרטואידים , החומר יתפרק למרות שאין אור שמש? כמה זמן לוקח לחומרים לאבד מהרעילות שלהם? והאם העובדה שנשאר ריח מעידה על המצאות ריכוז בעייתי של החומר גם לאחר 5 ימים ? מה פרק זמן הבטיחות שעלי לקחת לפני חזרתי למשרד לאחר ריסוס "ירוק" , האם הוא נמדד בימים או בשעות? תודה רבה

יש לזכור שהתשובה מתיחסת למידע שאתה מספק 1. אם הטיפול היה פריטרואידי אתה צריך להחשף נשימתית או בבליעה למספר גרמים של החומר כדי לקבל הרעלה, ונראה לי שזה לא ממש סביר. 2. פריטרואידים בתכשירים הם חומרים מוצקים ולא נדיפים כמעט, ולכן באוויר הריח הינו כנראה מהתכשיר ולא מהחומר הפעיל.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות