עבודה במרתף - שאלת המשך קצרה להבהרה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

01/06/2015 | 23:14 | מאת: הילה

שלום ד"ר קויפמן. ראשית אומר שהרגעת אותי מעט. אבקש העברה למקום אחר. יש לי רק שאלה קטנה: הבניין נבנה בתחילת שנות ה2000, אולי סוף שנות ה90. האם נחשב חדש? קומת המרתף בה נמצא המשרד שלי יועדה למחסנים. האם העובדה שהקומה הזו לא תוכננה לאכלוס אנושי קבוע, יכולה להשפיע על טופס האכלוס? כלומר, ניתן אישור למרות נוכחות ראדון בגלל שלא אמורים להיות שם אנשים? תודה שוב, סיימתי עם שאלותיי..

סוף שנות 90 זה קצת ישן. בכל מקרה טופס אכלוס הוא לכל המבנה והכל נבדק. אולי בכל זאת עשו בדיקה בלי קשר דווקא לטופס אכלוס ויש תוצאות.

02/06/2015 | 12:05 | מאת: הילה

אבקש בדיקה. מקווה שיסכימו, ועוד יותר מקווה שלא יימצא ראדון.. זה בניין מבטון כפול משום מה.. מקווה גם באמת שאלה לא הרבה שעות חשיפה. שוב תודה על כל התשובות!

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות