מזרונים ללא מעכבי בעירה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

07/01/2015 | 22:29 | מאת: רונן

איפה אפשר למצוא מזרונים (לא לתינוקות) ללא מעכבי בעירה? במזרונים שראיתי לא מצוינת נוכחות או העדרות של חומרים כאלה ככה שאני נדרש לסמוך על דברי המוכר...

בהתאם לתקן מזרונים צריכים להיות עמידים לבערה. אפשר להוסיף מעכבי בערה ואפשר גם להשתמש בחומרים עמידים לבערה עם סיכון נמוך יותר לחשיפה לחומרים מסוכנים. לצערי, מאחר שזו הדרישה, ואין בינתיים ביטול, רוב המזרונים הם עם מונעי בערה או מעכבי בערה, ואין דרך לדעת בלי בדיקת מעבדה, אלא לסמוך.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות