שאלה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

15/05/2014 | 21:25 | מאת: אנונימית

יש לי נרות ריחניים הבת שלי (בת 10) גירדה שעווה מהנר (הוא לא היה דלוק) והיא בטעות בלעה חתיכה קטנה של השעווה האם זה מסוכן בכמות קטנה כזאת? לנרות יש ריח, האם נרות ריחניים כוללים בתוכם חומרים רעילים? מה לעשות?

נרות עשויים מחומרים שומניים. כמות קטנה כפי שאת מתארת לא צריכה לגרום לשום בעיה. במקרה של כמות גדולה או רגישות מיוחדת, יהיה שלשול יום-יומים וזהו. פרפין ושעווה הנם חומרים משלשלים. בדרך כלל תוסף הריח איננו רעיל. אם רעיל צריך להיות כתוב על המוצר. לכן, לא צריך לעשות שום דבר מיוחד, חוץ מאשר בעתיד להיות קצת יותר ערניים וזהירים.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות