מרכך כביסה

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

08/02/2014 | 18:04 | מאת: לאה

לשכנה שלי התיז מרכך כביסה לעין ועכשיו יש לה כוויה בקרנית. האם מרכך כביסה באמת מסוכן?

מקווה שהשכנה שלך תרגיש טוב ושהפגיעה בעין תעבור לה. בכל מקרה של מגע של חומרים עם העין יש לשטוף את העין מהר ככל שניתן, עם הרבה מים. מומלץ לאחר השטיפה להגיע לרופא שיבדוק את העין. מרכך כביסה כמו כל סבון, תזכרי את מעט הסבון שלפעמים נכנס לעין בזמן מקלחת או אמבטיה, שורף במגע בעין. אז חשוב ביותר לשטוף עם מים ולהגיע לרופא. מרכך כביסה לא יותר מסוכן מכל סבון אחר, אך כתלות בריכוז, כבמות שחדרה לעין והזמן עד השטיפה שישפיע על הפגיעה.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות