קעקועים

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

19/01/2014 | 21:57 | מאת: דורון

האם באמת יש סיכון בטיחותי מהחומרים שעושים איתם קעקועים? או שבכייף, אפשר בלי בעיה.

סיכון בטיחותי לא חושבת שיש, סיכון בריאותי יש גם יש. אז, אם אתה חושב לעשות קעקוע כדאי שתבדוק טוב לפני שאתה עושה. הרבה מאוד בעיות בריאות צפויות מאלרגיות קשות, זיהומים, הדבקות במחלות זיהומיות קשות, הרעלות, נמק, בעיות בעור, הכבדה על הכבד ועל הכליות, לפעמים בעיה בשמש, בעיה לקבל טיפול רפואי במכשירים מסויימים ועוד. זה לא להפחיד אלא שתשקול שוב את התוצאה מול הסיכון. אפשר להיות בכייף גם בלי קעקוע מסוכן.

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות